Totalåtagande Badrumsrenovering Västerås

Vi utför totalåtaganden i badrum, förutom själva plattsättningsarbetet utför vi även allt från byte av avloppsstammar till flytt av väggar. Allt för att du som kund ska ha en kontaktyta vid badrumsrenovering eller ombyggnation av ditt badrum. Allt för badrum i Västerås.

Ett populärt alternativ hos våra kunder är vårt totalåtaganden i badrum. Vi har ett litet sammansvetsat arbetslag som specialiserat sig och enbart sysselsätter sig med badrumsrenovering och den här typen av arbeten. Ladda hem vårt totalerbjudande och kika mer på vad vi erbjuder dig som kund på vår privatkundsida. Passa också på att besöka vår butik i Tunbytorp (Västerås) för att inhämta professionella råd och inspiration. Du hittar även inspiration och tidigare utförda badrumsrenoveringar och arbeten i vårt galleri.

Företaget och alla våra plattsättare är certifierade av Byggkermaikrådet (BKR) . Vi tillhandahåller plattsättning, rörmokeri, målning, mattläggning, snickeriarbeten och elarbeten där vi samordnar hela processen till ditt badrum i Västerås. Alla badrumsrenoveringar och arbeten följs kontinuerligt upp med kvalitetskontroll vilket resulterar i kvalitets dokument och omfattande garantier för varje utfört moment. Hör gärna av dig så ska vi se hur vi kan hjälpa dig med ditt badrum i Västerås.

Kontakta oss för riksprismall!

Henrik Wiberg OFFERT

Arbetsledare konsumentarbeten – Totalåtagande

Tel: 021-802088
Mobil: 070-7370250
E-post: Henrik@bpab.se

John Melin
Offert till konsument

Arbetsledare konsumentarbeten – Totalåtagande

Tel: 021-802083
Mobil: 070-7370254
E-post: john@bpab.se