Kakelbutik i Västerås

Välkommen in till vårt showroom

En plats för inspiration och planering

På Tunbytorp i Västerås hittar du vår butik och vårt showroom för kakel, klinker och badrumsinredning. Vi brinner för att skapa vackra hem och badrum utifrån dina önskemål och behov. Vårt breda sortiment är noga utvalt för att kunna erbjuda dig vackra alternativ av hög kvalitet från ledande leverantörer i branschen. I sortimentet hittar du allt från kakel och klinker till duschväggar och badrumsinredning. Vi visar upp plattor ur Konradssons, Dekoras, Bricmates samt Höganäs sortiment.

Kom in till vår butik och låt dig inspireras! Vår kunniga personal guidar dig gärna igenom vårt breda sortiment.

Öppettider

Avvikande öppettider

Torsdag 21/6 9:30-14:00

Midsommarafton Stängt

Sommaröppettider Juni-Aug

Mån-Ons 9:30-16:30

Torsdag 9:30-18:00

Fredag 9:30-16:00

Butiken

Måndag, onsdag & fredag: 09:30-16:30

Tisdag & torsdag: 9:30-18:00

Lördag & söndag: stängt

Hämtlager

Vardagar:  Öppet från 06:45

Totalåtagande badrum

Från drömmar och visioner till ett komplett nytt badrum.

Vare sig du ska förnya badrummet med ny kommod och duschvägg eller förändra ditt badrum från grunden hittar du här ett av Mälardalens största utbud av kakel, klinker, sten och badrumsinredning. Om du undrar något, guidar våra badrumsspecialister dig gärna. 

Inspiration

Kakel och klinker för hemmets alla rum

Köket och badrummet är platser i hemmet där både kakel och klinker länge varit givna och självklara. Men det finns ju såklart fler platser i hemmet som behöver en slitstark yta. Med klinker i hallen förhindrar du lera och smuts från att dras in i resten av hemmet och med sten i exempelvis vardagsrummet kan du skapa en lyxig och tidlös stil. 

Ett annat alternativ är att skapa en bistroliknande känsla genom att klä in matplatsens väggar med kakel, eller varför inte kombinera och väva in vackra stenplattor i den traditionella fiskbensparketten? Låt fantasin sätta gränserna och dina egna drömmar förverkligas. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till tycke och smak. 

Även tvättstugan är en plats som allt för ofta glöms bort och sällan får den kärlek den förtjänar. Här rekommenderar vi ett slitstarkt och vackert klinker på golvet. För en exklusiv känsla kan du även klä väggarna med passande kakel eller klinkerplattor. 

Ta med dig din idé in till vår butik och låt dig inspireras, vi har kunskapen!

Utvalda leverantörer

Vi arbetar uteslutande med produkter från branschens ledande leverantörer och tillverkare. Allt för att erbjuda den bästa möjliga lösningen för dig som kund. Nedan presenteras ett urval av våra leverantörer.

Auktoriserade plattsättare

Bergström Plattsättning är auktoriserad medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörernas Riksförening. Auktoriseringen innebär att vi genomgått en särskild utbildning som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Det ställs också krav på dokumenterad lång erfarenhet av stora kvalificerade plattsättningsentreprenader.