Entreprenad

Plattsättning i Mälardalen

Bergström Plattsättning utför plattsättningsentreprenader åt såväl stora som små uppdragsgivare, antingen som totalentreprenör eller underentreprenör. Med stor kompetens och passion för branschen erbjuder vi på entreprenadsidan högkvalitativ plattsättning för entreprenader och företag. 

Varje år slutför vi över 3000 plattsättningsuppdrag på entreprenadsidan. Bland våra återkommande beställare finns flera större byggherrar och företag. JM, PEAB, NCC, Skanska, Aroseken och lokalt förankrade företag i vårt arbetsområde för att nämna några. Vi är idag ett 40-tal plattsättare på entreprenadsidan som alla är utbildade enligt branschens regler. Med gedigen erfarenhet samt engagerade och ambitiösa arbetsledare strävar vi alltid efter bästa resultat med kund i fokus. 

Företaget och alla våra plattsättare är certifierade av Byggkeramikrådet (BKR). Vi tillhandahåller plattsättning och golvavjämning där vi samordnar hela processen. Alla arbeten följs kontinuerligt upp med kvalitetskontroll vilket resulterar i kvalitetsdokument och omfattande garantier för varje utfört moment. 

Är du och ditt företag på jakt efter en ny partner inför nästa stora byggprojekt är Bergström Plattsättning i Mälardalen ditt självklara val.

Kontaktpersoner

Martin Corell

Verkställande direktör & entreprenadchef
021-80 20 81
070-787 2085
martin@bpab.se

Joakim Jonsson

Arbetsledare Entreprenad
021-80 20 89
070-787 20 89
joakim@bpab.se

Robert Eklund

Arbetsledare Entreprenad
021-80 20 85
070-787 20 81
robert@bpab.se

Torbjörn Bergström

Kalkyl/Offert till Byggare (ej konsument/ privatperson)
021-80 20 84
070-757 10 60
torbjorn@bpab.se

Våra upptagningsområden

Vi åtar oss entreprenaduppdrag i hela Mälardalsregionen. Våra entreprenadkunder återfinns i städer som Västerås, Eskilstuna, Stockholm, Uppsala och Örebro.

Hämtlager

Vårat hämtlager riktar sig både mot våra företagskunder och konsumenter. Vi lagerhåller ett basutbud av kakel, klinker, fix, fog, fuktskydd och spackelprodukter bland annat. 

Öppettider är måndag – fredag från 06:45.

Utvalda leverantörer

Vi arbetar uteslutande med produkter från branschens ledande leverantörer och tillverkare. Allt för att erbjuda den bästa möjliga lösningen för dig som kund. Nedan presenteras ett urval av våra leverantörer.

Golvavjämning

När ett golv ska läggas är det viktigt att underlaget är i perfekt skick. Små avvikelser där golvet sviktar, lutar eller är ojämnt kan orsaka stora problem – inte minst i våtrum. På Bergström Plattsättning hjälper vi såväl privatpersoner som företag och byggentreprenadföretag med golvavjämningsuppdrag i varierande storlekar. Vi utför spacklingsarbeten, flytspacklingar, uppgjutningar och uppbyggnader av golv med EPS. Vi utför även tätningar, primningar innan spackling samt eventuella efterjusteringar.

Auktoriserade plattsättare

Bergström Plattsättning är auktoriserad medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörernas Riksförening. Auktoriseringen innebär att vi genomgått en särskild utbildning som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Det ställs också krav på dokumenterad lång erfarenhet av stora kvalificerade plattsättningsentreprenader.