Lediga tjänster

En trivsam arbetsplats

Bergström Plattsättnings vision är att skapa en arbetsplats där glädje och trivsel genomsyrar arbetsklimatet. Att ha roligt tillsammans är lika självklart och viktigt som att alltid leverera hållbara plattsättningsarbeten vi kan stoltsera med. 

Här på Bergström Plattsättning är alla ambassadörer för företaget. Som medarbetare hos oss förväntar vi oss ett stort engagemang från dig. Hos oss blir du en del av ett företag som tar yrkesskicklighet på största allvar, som ser glädjen i att jobba tillsammans och att få lämna ifrån sig arbeten som är bestående i generationer. 

Låter det intressant? Då vill vi gärna höra från dig!

Rörmokare – Tillsvidareanställning

Vi söker nu Rörmokare som har några års erfarenhet. Vi utför badrumsrenoveringar hemma hos privatpersoner i Västerås med omnejd. Vi är ett härligt gäng med plattsättare, snickare och rörmokare som jobbar tätt tillsammans. Tillsammans uppfyller ni våra kunders önskebadrum.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse 

För  ansöka eller få mer information om tjänsten, kontakta Henrik Wiberg.

henrik@bpab.se
021-80 20 88

Golvavjämnare - Heltid

Bergström Plattsättning söker nu en till resurs till vårat golvavjämnarteam. Vi utför golvavjämningar samt fallspacklingar mestadels åt våra egna plattsättare. Ni är ett sammansvetsat gäng om fem personer. Vi utför arbeten i hela Mälardalen och utgår från Västerås. Golvavjämningarna utförs både med Pumpbil och med våra egna spackelpumpar. Som erfarenhet ser vi dig som är byggnadsarbetare och gärna har jobbat med plattsättning, betong eller murning tidigare.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse 

För  ansöka eller få  mer information om tjänsten, kontakta Martin Corell.

martin@bpab.se
021-80 20 81

Auktoriserade plattsättare

Bergström Plattsättning är auktoriserad medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörernas Riksförening. Auktoriseringen innebär att vi genomgått en särskild utbildning som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Det ställs också krav på dokumenterad lång erfarenhet av stora kvalificerade plattsättningsentreprenader.