Om oss

Passionerade plattsättare med kunden i fokus

Vi på Bergström Plattsättning vill med hjälp av vår expertis och erfarenhet erbjuda hållbara lösningar efter våra kunders behov. I över 30 år har vi arbetat med plattsättning mot privatpersoner och entreprenader i Västerås och runt om i Mälardalen. Vi plattsätter allt från små badrum till stora offentliga utrymmen. 

Allt började i en undanskymd lokal på Tunbytorp i Västerås år 1990. Företaget, som till en början bestod av en handfull anställda, har idag vuxit till att bli en av de största plattsättningsfirmorna i Sverige. Idag består personalstyrkan av över 70 stycken skickliga medarbetare och årligen slutför vi tusentals plattsättningsarbeten. 

Bergström Plattsättning är ett auktoriserat PER-företag och alla våra plattsättare är behöriga enligt gällande branschregler. Med samlad expertis, lång erfarenhet och tusentals slutförda uppdrag kan vi ta oss an alla typer av plattsättningsarbeten. Här arbetar en bred grupp specialister med yrkesarbetare som kan utföra varje arbetsmoment från projektstart till färdigt resultat. 

Kontakta eller besök oss gärna, så berättar vi mer!

Kort om oss

Grundat: 1990 av Åke och Torbjörn Bergström 

Ägare idag: Martin Corell, Magnus Hjulström, Joakim Jonsson, Henrik Wiberg, Robert Eklund, Carina Granholm, Torbjörn Bergström

Antal anställda: 70, fördelat 9 på kontoret, 17 på privatsidan samt 44 på entreprenadsidan 

Upptagningsområde: Mälardalen 

Adress: Tunbytorpsgatan 4C, Västerås 

Öppettider, butik: Måndag, onsdag, fredag 09:30-16:30, Tisdag och torsdag 09:30-18:00

Öppettider, hämtlager: Vardagar 06:45-16:00

Våra medarbetare

Vår viktigaste resurs är våra fantastiska medarbetare. Deras driv, engagemang och kompetens är avgörande för att vår verksamhet ska kunna bedrivas och för att våra kunder ska vara nöjda med arbetet vi utför. Vi vill erbjuda en stimulerande och attraktiv arbetsplats för passionerade hantverkare. Vill du bli en del av Bergström Plattsättning?

Auktoriserade plattsättare

Bergström Plattsättning är auktoriserad medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörernas Riksförening. Auktoriseringen innebär att vi genomgått en särskild utbildning som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Det ställs också krav på dokumenterad lång erfarenhet av stora kvalificerade plattsättningsentreprenader.