Privatkund

Totalåtagande badrumsrenovering

En kontaktperson hela vägen.

Certifierade plattsättare i Mälardalen

Luta dig tillbaka och låt oss på Bergström Plattsättning sköta jobbet. Våra certifierade plattsättare är experter på att lägga kakel-, klinker och stenarbeten. Årligen utför vi hundratals plattsättningsarbeten åt privatpersoner i Västerås och Mälardalen. Med vår hjälp blir din renovering smidig och problemfri. Vi använder oss uteslutande av typgodkända produkter och följer konsumentverkets riktlinjer, vilket ger dig som kund garantier på allt utfört arbete. 

En trygghet för dig – en självklarhet för oss.

Här hittar du allt inom kakel och klinker

Badrum, kök eller kanske ett nytt hallgolv? Kakel och klinker kan användas nästan var som helst i hemmet. Det är vackra, praktiska och tåliga material som finns i oändligt många variationer och utföranden. Med ett marknadsledande utbud av kakel och klinker från kända leverantörer hjälper vi dig hitta de bästa alternativen för dig och ditt hem.

På Bergström Plattsättning i Västerås erbjuder vi kakel, klinker och badrumsinredningar i alla kategorier; lyxigt, stilrent, klassiskt och modernt. Kom in till vårt showroom på Tunbytorp och låt dig inspireras. Här finner du en välfylld utställning och kunnig personal som kan guida dig genom de olika alternativen.

I behov av tidig leverans? Vårt hämtlager välkomnar både privat- och entreprenadkunder. Vi  har öppet alla vardagar från 06:45.

Från idé till färdigt badrum

Vi bygger moderna kvalitetsbadrum med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet – oavsett om du vill förnya eller förändra badrummet helt. För oss och alla i Bergström-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att bygga ett nytt badrum.

Hos oss arbetar både plattsättare, rörmokare, elektriker, målare och snickare. Tack vare vår samlade kompetens får du som kund en kontaktperson och en ansvarig firma för hela renoveringen. Tryggt, smidigt och tidsbesparande.

Utvalda leverantörer

Vi arbetar uteslutande med produkter från branschens ledande leverantörer och tillverkare. Allt för att erbjuda den bästa möjliga lösningen för dig som kund. Nedan presenteras ett urval av våra leverantörer.

Golvavjämning

En förutsättning för ett väl utfört plattsättningsarbete är ett plant underlag. Vi utför golvavjämning med fokus på kvalitet i badrum och övriga utrymmen. Genom att anlita Bergström Plattsättning både till det förberedande underlagsarbetet och plattsättningen kan du som kund känna dig trygg med att jobbet blir korrekt utfört.

Vi ritar ditt badrum

Vägen till ett nytt badrum börjar med att visualisera och planera hur det ska se ut. Våra erfarna badrumsplanerare hjälper dig rita upp ditt framtida badrum. På plats i vårt showroom på Tunbytorp i Västerås hittar du massor av inspiration och idéer. Välkommen!

Behöver du hjälp med
att välja kakel, klinker
eller få inspiration?

Vi erbjuder kakel, klinker och badrumsinredningar i alla kategorier: lyxigt, stilrent, klassiskt och modernt. Kom in till vårt showroom på Tunbytorp i Västerås och låt dig inspireras. Här finner du en välfylld utställning och kunnig personal som kan guida dig genom de olika alternativen.

Hitta inspiration från
verkliga projekt

Auktoriserade plattsättare

Bergström Plattsättning är auktoriserad medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörernas Riksförening. Auktoriseringen innebär att vi genomgått en särskild utbildning som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Det ställs också krav på dokumenterad lång erfarenhet av stora kvalificerade plattsättningsentreprenader.