Välkomna att kontakta oss för en offert!

Som privatkund hos Bergström Plattsättning i Mälardalen AB kan ni som privatpersoner vara helt trygga med vårt heltäckande och marknadsledande erbjudande mot privatkunder inom kakel-, klinker- och stenarbeten.

Ett populärt alternativ hos våra kunder är vårt totalåtagande i badrum. Det innebär att vi utför allt från plattsättningsarbetet till byte av avloppsstammar och flytt av väggar. Allt för att du som kund ska ha 1 kontakt när du renoverar ditt badrum eller bygger om ditt badrum. Vi har ett litet sammansvetsat arbetslag som specialiserat sig och enbart sysselsätter sig med den här typen av arbeten. Ladda hem vårt totalerbjudande och kika mer på vad vi erbjuder dig som kund på vår privatkundsida. Passa också på att besöka vår butik i Tunbytorp (Västerås) för att inhämta professionella råd och inspiration. Du hittar även inspiration och tidigare utförda arbeten i vårt galleri.

Teamet som arbetar med totalåttagande badrumsrenovering

Företaget och alla våra plattsättare är certifierade av Byggkeramikrådet (BKR) . Vi tillhandahåller plattsättning, rörmokeri, målning, mattläggning, snickeriarbeten och elarbeten där vi samordnar hela processen. Alla arbeten följs kontinuerligt upp med kvalitetskontroll vilket resulterar i kvalitetsdokument och omfattande garantier för varje utfört moment.

Vi ritar badrum!

Kontakta oss för att vidare information och eventuellt boka en tid. Vi ritar badrum i första hand till våra kunder som gör badrumsrenoveringar.

Henrik Wiberg
Offert till konsument

Arbetsledare konsumentarbeten – Totalåtagande

Tel: 021-802088
Mobil: 070-7370250
E-post: Henrik@bpab.se

John Melin
Offert till konsument

Arbetsledare 

Tel: 021-802083
Mobil: 070-7370254
E-post: john@bpab.se

Magnus Hjulström
Offert till konsument

Arbetsledare konsumentarbeten – Småhusentreprenader

Tel: 021-802082
Mobil: 070-7872084
E-post: Magnus@bpab.se