Kampanj!

25% rabatt på kakel & klinker

Nu startar vi igång vår fantastiska kampanj. Vi erbjuder 25% på hela vårt sortiment av kakel & klinker vid bokning av arbete.

Badrum, kök eller kanske ett nytt hallgolv? Kakel och klinker kan användas nästan var som helst i hemmet. Det är vackra, praktiska och tåliga material som finns i oändligt många variationer och utföranden. Med ett marknadsledande utbud av kakel och klinker från kända leverantörer hjälper vi dig hitta de bästa alternativen för dig och ditt hem.

Boka ett kostnadsfritt hembesök inkl. offert, design och rådgivning!

Vi har lång erfarenhet i branschen och kunnig personal. Hos oss arbetar både plattsättare, rörmokare, elektriker, målare och snickare. Tack vare vår samlade kompetens får du som kund en kontaktperson och en ansvarig firma för hela badrumsrenoveringen. Tryggt, smidigt och tidsbesparande. Du kan även nyttja rotavdraget.

Välkomna in till oss i butiken så visar vi gärna mer.

Kampanjen gäller fram till Lucia (13/12 2022) och arbetet sker med start 2023.

Boka kostnadsfritt hembesök

Passa också på att besöka vår butik i Tunbytorp (Västerås) för att inhämta professionella råd och inspiration.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom att använda kontaktformuläret och därmed skicka personuppgifter till Bergström Plattsättning, godkänner ni att de används i enlighet med vår integritetspolicy.

Hantverkare du kan lita på

I över 30 år har vi på Bergström Plattsättning försett våra kunder med vackra badrum. Varje år genomför vi drygt 200 badrumsrenoveringar åt privatpersoner runt om i Västerås och Mälardalen. Som en etablerad och auktoriserad aktör i branschen kan du känna dig trygg med att jobbet blir korrekt utfört. 

Så går det till

Kontakt
Hör av er till oss och beskriv vad ni vill ha hjälp med. Tillsammans planerar vi in en passande tid för ett hembesök.
1
Hembesök
En av våra badrumsspecialister kommer hem till er så att ni får berätta mer utförligt vad ni önskar hjälp med.
2
Kostnadsfri offert
Inom 1-2 veckor skickar vi en kostnadsfri offert på arbetet som ni får läsa igenom i lugn och ro. Vid eventuella frågor kan vi tillsammans gå igenom offerten så att ni känner er trygga.
3
Godkännande
Offerten är giltig i 30 dagar. Om ni väljer att godkänna offerten hör ni av er till oss så att vi kan boka in ett planeringsmöte.
4
Planeringsmöte
Inför uppstarten träffas vi för ett planeringsmöte i vårt showroom där vi går igenom materialval och skisser. Här får ni även möjlighet att ställa frågor kring projektet.
5
Badrumsrenovering
På avtalad tid kommer vi hem till er och genomför badrumsrenoveringen. Tiden för renoveringen varierar från projekt till projekt men ligger vanligtvis på 4-6 veckor.
6
Genomgång & garanti
När badrumsrenoveringen är klar går vi igenom hela jobbet tillsammans med dig för att se till att du är nöjd. Självklart lämnas även garanti på det utförda arbetet.
7

Kundrecensioner

Inför renoveringen av våra tre badrum (lägenheten och villan) inhämtade vi offerter från fyra olika företag. Efter utvärdering och rekommendationer från bekanta, valde vi Bergström Plattsättning i Västerås. Sammanfattningsvis kan sägas att resultatet har till fullo motsvarat våra förväntningar. Arbetet har utförts på ett fackmannamässigt sätt av trevliga och kunniga hantverkare och var i samtliga fall (för alla tre badrummen) klart enligt plan. Vi är mycket nöjda med resultatet.
Jonas & Evelina
Eskilstuna
Bergström Plattsättning i Mälardalen renoverade vårt badrum. Efter att haft kontakt med hantverkare vid flertalet tillfällen tidigare med blandade resultat skiljde sig Bergström Plattsättning från mängden och levererade ett fullgott resultat väl inom den tidsram som givits. Ett professionellt och trevligt bemötande, snabbt och smidigt genomförande och ett fantastiskt resultat! Vi är mycket nöjda i alla avseenden och kommer att rekommendera företaget till vänner och bekanta som går i tankar på att renovera badrum.
Piotr
Västerås

Behöver du hjälp med
att välja kakel, klinker
eller få inspiration?

I vårt showroom på Tunbytorp i Västerås visar vi upp kakel och klinker ur bland andra Konradssons, Dekora, Bricmate samt Höganäs sortiment. Här kan du som kund hämta inspiration och jämföra olika alternativ med varandra. Vår kunniga personal guidar dig gärna igenom sortimentet för att hitta den optimala lösningen för just ditt projekt.

Hitta inspiration från
verkliga projekt

Auktoriserade plattsättare

Bergström Plattsättning är auktoriserad medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörernas Riksförening. Auktoriseringen innebär att vi genomgått en särskild utbildning som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Det ställs också krav på dokumenterad lång erfarenhet av stora kvalificerade plattsättningsentreprenader.